Ahmetli Köyü Yavuz Akgöz İlkokulu

Telefon : 0 412 624 00 91
WEB https://ahmetliyavuzakgozilkokulu.meb.k12.tr
Adres : AHMETLİ MAH. AHMETLİ KÜME EVLERİ AHMETLI YAVUZ AKGOZ ILKOKULU BLOK NO: 70/2 ERGANİ / DİYARBAKIR
VİZYON : Her çocuğun içinde inanç ve değerlerine bağlı kalarak, güzellikleri gören, güzellikleri düşünen, bilimsel düşünceye açık, kendini ifade edebilen ve çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna; İnsanların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum oluşturma yolunun ancak iyi yetişmiş toplum bireyleriyle sağlanabileceğine; Bu nedenle insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olacağına inanıyoruz.
MİSYON : Yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren, sınav başarısını yükselten, Olaylara değişik açıklardan bakabilen, hoşgörülü ve katılımcı sorumluluk sahibi bireyler yetiştirebilmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Yabancı Dil :
Isınma : SOBA + KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Öğretmen servisi veya Ergani-Diyarbakır hat minibüsleri
Yerleşim Yeri : Ahmetli Köyü Ergani/DİYARBAKIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl Merkezine 40 km, ilçe merkezine (Ergani) 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :